• DAAROM THE SPORT FISHING COMPANY
 • Snelste charter boot
 • Veel effectieve vistijd
 • Uitstekende service
 • Geen wrak is te ver
 • Boot met moderne apparatuur
 • Vis garantie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Onbekend [8192]: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead.
Error in bestand /home/sportfishi/domains/sportfishingcompany.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 698
Onbekend [8192]: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead.
Error in bestand /home/sportfishi/domains/sportfishingcompany.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 698

Wrakvissen

Sport Fishing Company
"Door onze geavanceerde vissersboot de Wahoo gegarandeerd een onvergetelijke wrakvistocht!"

Voor de echte visliefhebbers behoort wrakvissen vaak tot een van de favoriete bezigheden. Het is namelijk een hele actieve en gevarieerde wijze van zeevissen.

Bovendien zijn er veel verschillende soorten vis te vangen en kunnen diverse vistechnieken worden toegepast. Met onze boot worden lange afstanden snel overbrugd en worden de faciliteiten geboden waarmee u een wrakvistocht kunt beleven die u niet snel zult vergeten.

 • Onze boot de WahooVeel effectieve vistijd
 • Voor de echte liefhebber
 • Tot wel 60 mijl varen
 • WiFi op de Wahoo
 • Verwarmde zitplaatsen op de Wahoo
 • Vang verschillende vissoorten
 • Zeevissen met maximaal 10 personen op de Wahoo
 • Ook meerdaagse tochten te boeken met de Wahoo


Reserveren voor een tocht wrakvissen

Heeft u vragen over onze wrakvistochten vanuit IJmuiden of wilt u graag meer informatie? Gebruik dan het contactformulier of neem telefonisch contact op met 0252-830399.

De perfecte wrakvisboot

Onze boot de Wahoo is van alle gemakken voorzien en erg geschikt om comfortabel te kunnen wrakvissen. De boot is voorzien van de meest moderne elektronische navigatieapparatuur. Vanzelfsprekend voldoet de boot aan alle veiligheidseisen die aan een charterboot worden gesteld. Ook zijn er onder meer twee reddingsvlotten aanwezig.

De boot beschikt over tien verwarmde zitplaatsen, WiFi-verbinding en een ruim elektronisch toilet. Het werkdek van de Wahoo is 5,5 meter lang en 4,04 meter breed. Hierdoor heeft u genoeg ruimte om ontspannen te kunnen wrakvissen. Het is mogelijk om met de Wahoo een meerdaagse vistocht te houden. In dit geval zal er aan land overnacht worden.

De boot is voorzien van moderne elektronische navigatieapparatuur. Vanzelfsprekend voldoet de boot aan alle veiligheidseisen die aan een charterboot worden gesteld. Ook zijn er onder meer twee reddingsvlotten aanwezig.

Sinds de zomer van 2017 hebben wij een nieuwe boot: de Mahi. Zij is kleiner maar ook nog sneller dan de Wahoo. Daarnaast beschikt ze over de modernste apparatuur en is luxe ingericht. Lees hier meer over de Mahi. Wil je een tocht boeken met deze nieuwe boot? Bel dan 0252 830 399 om de mogelijkheden te bespreken.

De tarieven van wrakvissen vanuit IJmuiden

De Wahoo is geschikt voor wrakvissen met maximaal tien mensen.. Hieronder vindt u de tarieven voor wraktochten met The Sport Fishing Company. Er wordt meestal vroeg vertrokken omdat er grote afstanden overbrugd moeten worden om bij de juiste wrakken te komen.

Vertrek vanaf 06:30 tot +/- 16:30

 • Opstappers (minimaal 7 personen nodig om uit te varen): € 125,-
 • Huur boot: in overleg

Lange wraktocht vertrek vanaf 5:00 tot +/- 17:30

 • Opstappers (minimaal 7 personen nodig om uit te varen): € 150,-
 • Huur boot: in overleg

Direct reserveren voor een tocht wrakvissen

Indien de dag vol zit, bel ons dan gerust op 0252-830399. Er zijn vaak nog mogelijkheden ivm afzeggingen en verschuivingen.

 • Vrij
 • Beperkt aantal plaatsen
 • Vol
 • Optie
Juni 2024
M D W D V Z Z
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
Soort visserij Omschrijving Tijden Max aantal personen
Avond vissen Bel met 0252 830 399 en vraag naar de mogelijkheden 19:00-00:30 10
Wrakvissen Elke dag (tenzij anders vermeld) 06:30-16:30 10
Kabeljauw vissen Elke dag (tenzij anders vermeld) 06:30-16:30
05:00-17:30
10
Makreel vissen Dagdelen: ochtend of middag. Afhuur behoort ook tot de mogelijkheden 08:00-12:00
13:00-17:00
10
Ankervissen Bel met 0252 830 399 en vraag naar de mogelijkheden 08:00-16:00 10
Zeebaarsvissen Bel met 0252 830 399 en vraag naar de mogelijkheden in overleg 8
Boot dagverhuur Evenementen/rondvaarten. Heeft u een ander leuk idee? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via 0252 830 399.

Indien u specifieke wensen heeft, zoals een meerdaagse wrakvistocht, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0252-830399.

Huren van wrakvismateriaal

Indien u zelf niet beschikt over geschikt wrakvismateriaal, kunt u dit bij The Sport Fishing Company huren. The Sport Fishing Company beschikt over kwaliteitsmateriaal dat speciaal is ontworpen voor de zware omstandigheden op zee.

Wrakvisaas
Bij het wrakvissen heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten aas te gebruiken. Doorgaans wordt er gevist met kunstaas echter als u met zeepieren, zagers of mes heften wenst te vissen dan is dit mogelijk.   Wij regelen graag aas voor u. Indien u wilt dat wij aas voor u regelen, dient u dit echter wel 24 uur voor vertrek aan te geven.

Een hengel voor het wrakvissen

Hengel
Een hengel die geschikt is voor wrakvissen kunt u huren voor € 15,- per hengel. Hengels worden compleet geleverd inclusief een onderlijn en lood.

Onderlijnen en paternoster
Een onderlijn of paternoster kunt u bij ons kopen voor € 2,50.

Kunstaas
Wij verkopen diverse soorten kunstaas.

The Sport Fishing Company heeft een samenwerking met Koopman Hengelsport in Bennebroek. Hier kunt u terecht voor verschillende visspullen die geschikt zijn voor het wrakvissen.

Verzorgde catering tijdens het wrakvissen

The Sport Fishing Company speelt graag in op uw wensen. Het is dan ook mogelijk om een volledige catering te laten verzorgen tijdens het wrakvissen. Graag verzoeken wij u om uw specifieke wensen tijdig kenbaar te maken. Standaard hebben wij de volgende producten aan boord:

Koffie en thee €1,50
Diverse frisdranken €2,00
Bier €2,50
Wijn per glas €2,50
Gehaktballen €2,50
Worsten €2,50

Wrakvissen is sportvissen

Bij The Sport Fishing Company kunt u het hele jaar door wrakvissen. In de winter en het vroege voorjaar wordt er gevist op kabeljauw en gul. In zomermaanden wordt er voornamelijk gevist op de zeebaars en kabeljauw. Bekijk ook onze vangstberichten.

Kabeljauw gevangen op de WahooVissers die hun vangst veilig stellenGoede kabeljauw vangst bij Sport Fishing CompanyVerse kabeljauw in de koeling

Wrakvissen houdt in dat er boven een wrak wordt gevist dat op de bodem van de zee ligt. The Sport Fishing Company beschikt over ervaren vissers die precies weten waar de kansrijke wrakken liggen. Deze wrakken bieden beschutting voor veel vissen en onderwaterdieren en zitten vol met voedsel. Het is dan ook bij uitstek een plek om te vissen.

De Wahoo vaart in de avondzonVers gevangen kabeljauw op zeeVerse kabeljauw gevangen op de WahooResultaat van een dag wrakvissen met Sport Fishing Company

De vaarkwaliteiten van de schipper zijn bij het wrakvissen erg belangrijk. De schippers van The Sport Fishing Company hebben veel ervaring met het wrakvisvaren. Door te kiezen voor een lange wraktocht heeft u meer effectieve vistijd omdat er dan verder weg kan worden gevaren en er hierdoor meer wrakken bezocht kunnen worden.

Andere visuitjes

Contactformulier

Heeft u vragen over onze wrakvistochten of wilt u direct een reservering plaatsen? Gebruik dan het reserveringsformulier voor het plaatsen van een reservering. Voor vragen kunt u onderstaand contactformulier raadplegen of telefonisch contact opnemen via 0252-830399.

Naam*
Telefoon*
Emailadres*
Vraag/ opmerking*
Niet leesbaar? Verander tekst
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/sportfishi/domains/sportfishingcompany.nl/public_html/themes/sportfishingcompany/index.php op regel 109