Onbekend [8192]: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead.
Error in bestand /home/sportfishi/domains/sportfishingcompany.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 698

Asverstrooiing Noordzee

Asverstrooiing op de Noordzee is een bijzondere en eervolle manier om een overledene naar zijn of haar laatste rustplaats te brengen. Al duizenden jaren strooit men as uit over zee vanwege zijn uitgestrekte en oneindige karakter. Bij The Sport Fishing Company verzorgen wij met ons schip de Wahoo asverstrooiingen op de Noordzee om de laatste wens van de overledene in vervulling te laten gaan. De ceremonie kunt u geheel zelf indelen en is bij te wonen door maximaal twaalf personen.

Vervul de laatste wens van uw overleden dierbare met een asverstrooiing op de Noordzee

Asverstrooiing op de Noordzee bij The Sport Fishing Company

  • Vervul de laatste wens van de overledene
  • Op uw eigen manier afscheid nemen
  • Vrije keuze in de plek van asverstrooiing
  • Ceremonie geheel naar eigen wens invullen
  • Modern schip met plaats voor 12 personen
  • Vanaf € 275,-

Wilt u meer informatie over asverstrooiing op de Noordzee? The Sport Fishing Company helpt u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Bel met 0252 830 399 of vul het contactformulier in.

Bel: 0252 830 399  Contactformulier

De mogelijkheden van asverstrooiing op de Noordzee

Bij The Sport Fishing Company bepaalt u zelf hoe de zeebegrafenis van de overledene eruit komt te zien. U kunt het sober houden, maar het is ook mogelijk om de asverstrooiing onderdeel uit te laten maken van een ceremonie.

De ceremonie rondom de asverstrooiing

Het verstrooien van de as van een overleden dierbare is een persoonlijke gebeurtenis: het is de afsluiting van het leven van de overledene. Daarom vinden wij het belangrijk dat u de ceremonie rondom de asverstrooiing naar uw eigen wensen kunt indelen. Draai het favoriete nummer van de overledene of draag een gedicht of verhaal voor: u bepaalt hoe het afscheid eruit komt te zien.

Een belangrijk onderdeel van de ceremonie is het uitstrooien van de as over de Noordzee. U bent binnen de ceremonie geheel vrij om te bepalen wanneer u de as van uw dierbare wilt uitstrooien. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens de ceremonie bloemen te water laten op de plek van het uitstrooien.

Afsluiting van de ceremonie

Na de asverstrooiing op de Noordzee kunt u samen met de andere aanwezigen een toast uitbrengen op uw overleden dierbare. Onder het genot van een drankje brengt u met familie en vrienden een laatste groet en herdenkt u het leven van de overledene.

Als de ceremonie afgelopen is, zal de kapitein in een cirkel om de plaats van uitstrooiing varen. Door driemaal op de scheepshoorn te blazen, wordt een laatste groet gebracht aan de overledene.

Prijzen asverstrooiing Noordzee

Een asverstrooiingsceremonie van één uur kost € 275,-, maar het is uiteraard ook mogelijk om de boot langer te huren.

Tijdsduur asverstrooiing Noordzee Prijs
1 uur €275,-

Als u graag een langere ceremonie wilt houden, maken wij voor u graag een prijsopgave op maat. Bel daarvoor met 0252 830 399 of vul het contactformulier in.

Bel: 0252 830 399  Contactformulier

Certificaat van de asverstrooiing op de Noordzee

Na de ceremonie vaart onze kapitein u en uw gezelschap weer terug naar de haven. Daar ontvangt u een certificaat met daarop de datum, het tijdstip en de plaats van de zeebegrafenis. De precieze plek van uitstrooien wordt aangegeven door middel van coördinaten.

Het schip de ‘Wahoo’

Wij varen u met ons schip de Wahoo naar de plek waar u de as van de overledene wilt uitstrooien. Op de van oorsprong Amerikaanse vissersboot is plaats voor twaalf personen. De Wahoo is bovendien voorzien van verwarmde zitplaatsen en heeft een ruim elektrisch toilet.

Contact opnemen met Sportfishing Company

Heeft u vragen over asverstrooiing op de Noordzee of wilt u graag een vaart boeken? Neem contact met ons door te bellen naar 0252 830 399 of door het contactformulier in te vullen.

Bel: 0252 830 399  Contactformulier