• DAAROM THE SPORT FISHING COMPANY
  • Snelste charter boot
  • Veel effectieve vistijd
  • Uitstekende service
  • Geen wrak is te ver
  • Boot met moderne apparatuur
  • Vis garantie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Onbekend [8192]: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead.
Error in bestand /home/sportfishi/domains/sportfishingcompany.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 698

Over ons

Wij zijn een jong bedrijf met een nieuwe boot de Wahoo welke speciaal is ontworpen voor de chartervisserij en pleziervaart. De Wahoo wordt gevaren door een team zeer ervaren schippers en voldoet verder aan alle technische en veiligheidseisen die aan een snelle charterboot gesteld worden. Naast verre en meerdaagse vis-tochten kan de boot ook gecharterd worden voor het bezoeken van Maritieme evenementen of een rondvaart op de Noordzee en het IJsselmeer. Indien de Wahoo volledig wordt afgehuurd bepaalt u zelf in overleg met de schipper de gewenste dagindeling en opstapplaats.

Of heeft u een heel ander idee? U vraagt en wij varen! Neem contact op voor meer info en speciale arrangementen. Bekijk ook de ervaringen van onze eerdere gasten.

Technische Specificaties

Het schip is gebouwd volgens de normering onder de CE klasse B en is voorzien van de meest moderne elektronische navigatie apparatuur zoals dubbel uitgevoerde Garmin Plotters en een open scan radar. Daarnaast zijn er voldoende reddingsmiddelen waaronder een tweetal vlotten.

Zeevisboot Wahoo

Lengte 11,63 meter
Lengte werkdek 7-7,5 meter
Breedte 4,04 meter
Diepgang 1,18 meter
Laadvermogen tot 4 ton
Motor Volvo Penta D13  800 pk
Snelheid 30+ knopen
CE klasse B
Slaapplaatsen 2

Naast de technische voorzieningen is er ook aandacht besteed aan het comfort van de passagiers. Zo beschikt de boot over een tiental verwarmde zitplaatsen, Wifi, een ruim elektronisch toilet alsmede over een klein vooronder waar we snacks, broodjes en dranken verstrekken.

Zeevisboot Mahi

Sinds de zomer van 2017 hebben wij er een nieuwe boot bij: de Mahi. Met een moderne en luxueuze inrichting is zij ideaal voor een prettige vistrip. Daarnaast is ze nóg sneller dan de Wahoo, waardoor er nog meer vistijd overblijft. Neem om een trip te boeken telefonisch contact met ons op via 0252 830 399.

Meer informatie