Snert Ankervissen: relaxed én warm het water op in de winter

23 November, 2016 09:53

Vissers trekken er in weer en wind op uit. Alles voor een goede vangst. Ook nu de dagen weer korter worden en de temperatuur daalt, kiezen de vissers voor het ruime sop.

De Wahoo gaat de winterperiode weer de Noordzee op om bodem/anker te vissen. Daarbij gaan wij op zoek naar schar, bot, wijting, en gul. Wil je een hele dag of gewoon een halve dag? Bij ons kan het allemaal. Ga dan eens mee ankervissen!

Tijdens ankervissen ligt het schip waarop je de tocht maakt voor anker en kun jij in alle rust vissen naar een goede vangst.

De 4 voordelen van ankervissen

1. Genieten van de rust
Waar je bij de overige vistochten van The Sport Fishing Company weinig stil zit, is ankervissen de meest relaxte manier van sportvissen. Wanneer de haven van IJmuiden uit het zicht verdwenen is, gaat onze boot voor anker en kun je in alle rust je hengel uitgooien.

2. Gezellig familie uitje
Ankervissen is de meest relaxte vorm van sportvissen. Daarom is deze ook zeer goed geschikt voor de jonge vissers onder ons: ankervissen is voor families met kinderen daarom de ideale vistocht. Zo kun je er met de gehele familie een gezellig dagje op uit.

3.  Vissoorten om op te eten
Wist je dat de zeebodem langs de kust van IJmuiden  een heel visrijk gebied is? Tijdens het ankervissen is de kans dan ook groot dat je vis vangt. De vissen die je vangt zijn zeer geschikt voor consumptie in de pan. De vissoorten die je tegenkomt zijn schar, bot, wijting, gul en steenbolk.

4. Tijd voor snert
Houd de kou je tegen om te gaan ankervissen in de winter? Gooi die gedachte overboord! Op onze boot is de stuurhut namelijk lekker verwarmd, zodat je even je handen kunt opwarmen voordat je je hengel uitgooit. Ook de zelfgemaakte erwtensoep, die wij de gehele winterperiode aan boord serveren, houd je fit en warm tijdens onze ankervistochten in de winter.

Sportief avontuur

Heb jij zin in een sportief avontuur? Dagelijks vertrekt de Wahoo van The Sport Fishing Company uit de haven van IJmuiden om te gaan anker/bodemvissen op zee. Ben jij enthousiast en kun je niet wachten om het ruime sop te kiezen? Plaats dan je reservering via dit formulier of bel ons op 0252-830399.

< Vangstbericht 6 december Vangstberichten 25 augustus 2016 >