Onbekend [8192]: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead.
Error in bestand /home/sportfishi/domains/sportfishingcompany.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 698
Onbekend [8192]: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead.
Error in bestand /home/sportfishi/domains/sportfishingcompany.nl/public_html/includes/template_functions.php op regel 698

Makreelvissen

Sport Fishing Company 

LET OP: Makreel seizoen loopt van half mei tot oktober!

Makreelvissen met onze moderne vissersboot de Wahoo

Heeft u nog niet zoveel ervaring met zeevissen maar wilt u toch een leuke vistocht met familie of vrienden beleven? Kom dan makreelvissen met The Sport Fishing Company in IJmuiden!

 • De charter vissersboot Wahoo van Sport Fishing CompanyGeen viservaring nodig
 • Voor alle leeftijden
 • Dagdeel of hele dag
 • Tot 10 personen op de Wahoo
 • Snelle boot
 • WiFi aan boord van de Wahoo
 • Veel effectieve vistijd
 • Ervaren schippers

Vanaf half mei tot oktober mogen wij weer scholen met makrelen verwelkomen in onze kustwateren. Vissen op makreel is een hele spannende en attractieve manier van zeevissen en is daarom erg geschikt voor beginnende vissers en voor families met kinderen.

Reserveren voor een tocht makreelvissen

Heeft u vragen over onze makreel vistochten of wilt u graag meer informatie? Gebruik dan het contactformulier of neem telefonisch contact op met 0252-830399.

Effectief zeevissen op makreel met onze unieke vissersboot

De Wahoo is met zijn krachtige motor met recht een snelle charterboot te noemen. Onze ervaren schippers kunnen hierdoor bijzonder snel makreel opsporen en zo heeft u bij The Sport Fishing Company extra veel effectieve vistijd. Bovendien heeft u meer vrijheid in het bepalen van de vertrektijden indien u de gehele boot afhuurt.

Zo kunt u ervoor kiezen een hele dag te gaan vissen op de Noordzee, maar kunt u er ook voor kiezen om alleen een middag of een ochtend te gaan makreelvissen. Daarnaast is het mogelijk om makreelvissen te combineren met ankervissen en/of wrakvissen of met watersportactiviteiten. Bij The Sport Fishing Company is alles mogelijk!

Nieuwe boot: de Mahi

The Sport Fishing Company beschikt over een nieuwe boot voor het makreelvissen: de Mahi. Dit pareltje is nóg sneller dan de Wahoo, waardoor er zo veel mogelijk tijd overblijft om te vissen. Lees hier meer over onze nieuwe boot. Trip boeken met de Mahi? Bel dan naar 0252 830 399 om de mogelijkheden te bespreken.

De tarieven van makreelvissen vanuit IJmuiden

De Wahoo is geschikt voor maximaal tien vissende personen. Hieronder is een overzicht weergegeven met de tarieven voor het makreelvissen met The Sport Fishing Company. Een dagdeel makreelvissen kan van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. Eventuele langere middag tochten en of avond tochten zijn mogelijk bij afhuur van de gehele boot

 • Opstappers 1/2 dagdeel: € 45,-
 • Afhuur boot: in overleg mogelijk

Direct reserveren voor een tocht makreelvissen

Indien de dag vol zit, bel ons dan gerust op 0252-830399. Er zijn vaak nog mogelijkheden ivm afzeggingen en verschuivingen.

 • Vrij
 • Beperkt aantal plaatsen
 • Vol
 • Optie
April 2023
M D W D V Z Z
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
Soort visserij Omschrijving Tijden Max aantal personen
Avond vissen Bel met 0252 830 399 en vraag naar de mogelijkheden 19:00-00:30 10
Wrakvissen Elke dag (tenzij anders vermeld) 06:30-16:30 10
Kabeljauw vissen Elke dag (tenzij anders vermeld) 06:30-16:30
05:00-17:30
10
Makreel vissen Dagdelen: ochtend of middag. Afhuur behoort ook tot de mogelijkheden 08:00-12:00
13:00-17:00
10
Ankervissen Bel met 0252 830 399 en vraag naar de mogelijkheden 08:00-16:00 10
Zeebaarsvissen Bel met 0252 830 399 en vraag naar de mogelijkheden in overleg 8
Boot dagverhuur Evenementen/rondvaarten. Heeft u een ander leuk idee? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via 0252 830 399.

Indien u specifieke wensen heeft, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0252-830399.

Huren van makreelvismateriaal

Indien u zelf niet beschikt over geschikt materiaal om op makreel te vissen, kunt u dit bij The Sport Fishing Company huren. The Sport Fishing Company beschikt over het juiste materiaal met toebehoren.

Aas
Doorgaans wordt er op makreel gevist door middel van een veren-Paternoster. Dit zijn meerdere haakjes met veertjes die voor een makreel erg verleidelijk bewegen onder water. Hierdoor kunnen er meerdere makrelen in één keer worden gevangen

Huur een hengel voor het makreelvissen

Hengel
Een hengel die geschikt is voor makreelvissen kunt u huren voor € 15,- per hengel. Hengels worden geleverd inclusief veren-Paternoster en lood.

Onderlijnen en Paternoster
Een onderlijn of paternoster kunt u bij ons kopen voor € 2,50.

The Sport Fishing Company werkt samen met Koopman Hengelsport in Bennebroek. Hier kunt u terecht voor verschillende vis spullen die geschikt zijn voor het makreelvissen.

Catering tijdens het makreelvissen

Uiteraard is het mogelijk om een volledige catering te laten verzorgen tijdens het makreelvissen. Hierbij is het wel belangrijk dat uw wensen tijdig worden besproken en gereserveerd.

Catering voor bij je zeevis trip

Uw wensen staan hierbij centraal. Doorgaans hebben wij standaard de volgende producten aan boord:

Koffie en thee €1,50
Diverse frisdranken €2,00
Bier €2,50
Wijn per glas €2,50
Gehaktballen €2,50
Worsten €2,50

Vissen op een echte jager

Vissen op makreel betekent vissen op een felle roofvis. Wanneer de scholen makreel aan het jagen zijn bijten ze in bijna elk soort aas dat voorbij komt. Dit maakt het vissen op makreel erg geschikt voor beginnende vissers.

Omdat onze schippers veel ervaring hebben met het opsporen van makreel heeft u bij The Sport Fishing Company een grote kans op een mooie vangst. Bekijk hier onze vangstberichten.

Door gebruik te maken van een radar en het volgen van zwermen meeuwen in de lucht kunnen wij heel effectief makreel opsporen. Dankzij de snelle motor van de Wahoo bent u verzekerd van veel effectieve vistijd omdat onze boot relatief snel van vislocatie kan wijzigen.

Het aanwezige personeel op de boot voorziet u graag van handige vistips om de kans op het vangen van makreel voor u zo groot mogelijk te maken. Vanzelfsprekend mag u de gevangen makreel mee naar huis nemen om heerlijk culinair te genieten van uw eigen gevangen makrelen.

Sportvissen op zee

Naast makreelvissen, biedt The Sport Fishing Company de volgende visuitjes aan:

Contactformulier

Heeft u vragen over onze makreel vistochten of wilt u direct een reservering plaatsen? Gebruik dan onderstaand contactformulier of neem contact op via 0252-830399.

Naam*
Telefoon*
Emailadres*
Vraag/ opmerking*
Niet leesbaar? Verander tekst
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/sportfishi/domains/sportfishingcompany.nl/public_html/themes/sportfishingcompany/index.php op regel 58