DE WAHOO GAAT NAAR NOORWEGEN BOEK NU!!!
Boek nu!

The Sportfishing Company

  • 800 PK moderne charter boot
  • Vertrek vanuit IJmuiden
  • Uitstekende service
  • Goede vangsten!

Onze Boot

De Wahoo is een prachtige boot met maar liefst 800 PK. Lees hier alles over onze boot.

Lees meer

Vangstberichten

Bekijk hier de vangstberichten van de afgelopen periode en ontdek welke vis u kunt vangen.

Lees meer

Een uniek kijkje onder water

Benieuwd hoe het er onder de Wahoo aan toe gaat tijdens het zeevissen? Bekijk de video!

Direct boeken

Zeevissen met The Sport Fishing Company

Van de serieuze sportvisser op zoek naar veel vistijd op de Noordzee tot de beginnende zeevisser biedt de Sport Fishing Company met de boot de Wahoo en haar bemanning de ideale visdag. Onze boot heeft een breed achterdek voor een stabiele ligging en biedt comfortabele vismogelijkheden voor bijvoorbeeld makreelvissen, ankervissenwrakvissen en avond vissen.

''Er zijn deze week nog plaatsen beschikbaar op onze zeevisboten. Check direct de beschikbaarheid''

Naast het wendbare ontwerp beschikt onze boot over een krachtige motor wat ervoor zorgt dat we snel bij de wrakken en visgronden zijn. Hierdoor is de effectieve vistijd veel langer dan gebruikelijk. Ook kan The Sport Fishing Company dankzij haar snelle boten flexibel omgaan met de vertrektijden. Tenslotte kan het vissen gecombineerd worden met diverse watersporten en culinaire activiteiten voor de perfecte beleving op zee.

Onze boot gelegen in de Seaport Marina ligt direct achter de pier in IJmuiden en dit biedt de perfecte uitvalsbasis om snel de Noordzee op te kunnen gaan. U bent vrij om uw eigen zeevisuitrusting mee te nemen maar mocht u hier zelf niet over beschikken, dan verzorgen wij dit graag voor u.

Zeevissen excursie

Inmiddels heeft The Sport Fishing Company al vele zeevissers een geweldige zee visdag op de Noordzee laten beleven. Voorbeelden van zeevissen die gevangen worden tijdens onze zeevistochten zijn makreel, kabeljauw, gul, steenbolk, polak, leng, koolvis, rode poon, tong, schol, schar, zeebaars, wijting en haaien. Bekijk onze vangstberichten en proef de sfeer aan boord, of bekijk onze recensies.

Wij verwelkomen u graag voor een onvergetelijke zeevistocht. Boek hier uw tocht of neem contact met ons op.

Bekijk onze film Heeft u een idee? U vraagt en wij varen!

Nieuwe boot: de Mahi

We hebben een splinternieuwe boot erbij met de naam Mahi. Zij is zeer modern en luxe ingericht. Op de Mahi hebben we twee buitenboord motoren (250 pk Honda 6 cilinders). Met een kruissnelheid tussen de 25/30 knopen en met een maximale snelheid van maar liefst 45 knopen is onze vaartijd geminimaliseerd, waardoor jij de maximale vistijd uit een dag zeevissen haalt. Lees hier meer over onze nieuwe boot.

Zou je graag een keer mee willen vissen met onze splinternieuwe moderne snelste boot uit Nederland, neem dan telefonisch contact op met The Sportfishing Company via 0252 830 399.

Zeevissen

Bij de Sport Fishing Company boekt u een fantastische dag zeevissen. Bij ons kunt u terecht voor:

Onze boten zijn speciaal ontworpen voor recreatieve zeevistrips!

Vangstberichten zeevissen

Bekijk de zeevis foto's

Zeevis nieuws

Bekijk het laatste nieuws!

Het weer

Varen we vandaag uit?